Logga in

Registrerade NTA medlemmar har tillgång till allt material samt möjligheten att kommunicera med andra medlemmar.

Elev

Sök efter delat material från din lärare.

< alla nyheter

Är du NTA Skolutvecklings nya utvecklingsstrateg?

december - 2023

Vill du arbeta med ett skolutvecklingsprogram som gör skillnad? Nu utökar vi NTA Skolutvecklings nationella kansli, och söker ytterligare en utvecklingsstrateg för grundskolan.

NTA Skolutveckling är en ekonomisk förening där medlemmarna är skolhuvudmän över hela Sverige. Föreningens syfte är att utveckla undervisningen i förskolan och grundskolan för att möta barns och elevers engagemang, nyfikenhet och intresse för naturvetenskap, teknik och matematik. Det gör vi genom att erbjuda ett skolutvecklingskoncept med vetenskapligt granskade teman från förskolan till årskurs 9.

Tjänst som utvecklingsstrateg

 

Vi söker dig som har en pedagogisk högskoleutbildning med inriktning mot naturvetenskap, teknik eller matematik samt erfarenhet från undervisning på högstadiet.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • leda arbetet med att revidera, utveckla, implementera och utvärdera föreningens teman för grundskolan, med fokus på högstadiet
  • planera, administrera och genomföra utbildningar, sammanträden, seminarier och konferenser
  • ta fram beslutsunderlag för prioritering av utveckling och utvärdering av föreningens teman
  • bidra i arbete med att anskaffa ekonomiska medel.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har goda kunskaper om grundskolans uppdrag utifrån dess styrdokument. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på grundskolans uppdrag. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsledning eller projektledning. Du är en van användare av Officepaketet och tycker att man så långt som möjligt jobbar digitalt för effektiva processer. Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift. Du har förmåga att skapa engagemang och delaktighet i grupper.

Som person är du öppen, kommunikativ och samarbetsinriktad. Du trivs med att jobba självständigt och att ta ansvar och har god förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Du har god analytisk förmåga och en gedigen erfarenhet av att driva, utvärdera och slutföra processer.

 

Vi erbjuder dig

En trivsam arbetsplats med stor möjlighet att bli en nyckelperson i vår verksamhet. Du jobbar på vårt nationella kansli som i dag består av sex personer, men tillsammans med dig blir sju. Vi sitter i fina lokaler i Kungl. Vetenskapsakademins byggnad på Frescati, på promenadavstånd från tunnelbanestationen Universitetet och Roslagsbanans tågstation Universitetet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider och kollektivavtal och det viktigaste av allt – en omväxlande vardag i trevlig miljö där du har möjlighet att bidra till att barn och elever får en undervisning i naturvetenskap, teknik och matematik av hög kvalitet!

 

Arbetsplats

Stockholm.

 

Ansökan och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt. Anställningen inleds med en provanställning. Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 8 januari 2024.

Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev.

 

Skicka in din ansökan här >>

 

 

För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Veronica Bjurulf, vd:

E-post: veronica.bjurulf@ntaskolutveckling.se
Telefon: 070 25 80 115

 

Varmt välkommen med din ansökan!