Logga in

Registrerade NTA medlemmar har tillgång till allt material samt möjligheten att kommunicera med andra medlemmar.

Elev

Elever kan logga in och ta del av lärarens material.

< alla nyheter

Vi söker en controller med administrativt ansvar

juni - 2022

Vill du arbeta med ett skolutvecklingsprogram som gör skillnad? Nu söker NTA Skolutveckling en controller med administrativt ansvar.
Läs mer om tjänsten nedan.

Tjänst som controller med administrativt ansvar

 

Var med och gör skillnad

NTA Skolutveckling är en ekonomisk förening där medlemmarna är skolhuvudmän över hela Sverige. Föreningens syfte är att utveckla undervisningen i förskolan och grundskolan för att möta barns och elevers engagemang, nyfikenhet och intresse för naturvetenskap, teknik och matematik. Det gör vi genom att erbjuda ett skolutvecklingskoncept med teman från förskolan till årskurs 9.

 

Nu söker vi dig som har erfarenhet av redovisning och ekonomifrågor och som vill ta dig an en bred och central roll i vår organisation. Du ansvarar för allt som rör föreningens ekonomi och har du intresse för att bidra med utveckling av uppföljning och beslutsunderlag kommer du verkligen att kunna göra skillnad. Vidare kommer du att jobba med ledningsstöd i form av administration av bland annat styrelsemöten, seminarier och konferenser. Den här rollen innebär en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta med ekonomi och samtidigt utgöra ett nav i verksamheten.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • ekonomiska analyser och uppföljning
  • löpande bokföring
  • lönehantering
  • upprätta månads- och årsbokslut
  • skatt-, moms- och arbetsgivardeklarationer
  • samordning och ledningsstöd
  • hantera handlingar, kallelser och mötesprotokoll
  • ta in offerter och genomföra bokningar.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en god grund i redovisning och ekonomiarbete och som är van att jobba självständigt och att ta stort ansvar. Du har sannolikt flera års erfarenhet av löpande bokföring, månadsavstämningar, momsdeklarationer och bokslut tillsammans med utbildning i ekonomi. Du är en van användare av ekonomisystem och Officepaketet och tycker att man så långt som möjligt jobbar digitalt för effektiva processer. Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.

 

Vi erbjuder dig

En trivsam arbetsplats med stor möjlighet att bli en nyckelperson i vår verksamhet. Du jobbar på vårt nationella kansli som består av sex personer och vi sitter i fina lokaler i Kungl. Vetenskapsakademins byggnad på Frescati, på promenadavstånd från tunnelbanestationen Universitetet och Roslagsbanans tågstation Universitetet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider och kollektivavtal och det viktigaste av allt – en omväxlande vardag i trevlig miljö där du har möjlighet att bidra till att barn och elever får en undervisning i naturvetenskap, teknik och matematik av hög kvalitet!

 

Arbetsplats

Stockholm

 

Ansökan och kontakt

I den här rekryteringen samarbetar NTA Skolutveckling med Jefferson Wells. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Magnusson, 076-780 68 64 eller malin.magnusson@jeffersonwells.se.

 

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt men kommer att påbörja urvalet först vecka 32.

 

Välkommen med din ansökan för att göra skillnad genom NTA Skolutvecklingskoncept och bidra till förskolans och grundskolans utveckling!