Logga in

Registrerade NTA medlemmar har tillgång till allt material samt möjligheten att kommunicera med andra medlemmar.

Elev

Sök efter delat material från din lärare.

< alla nyheter

NTA Skolutveckling har en ny controller

januari - 2023

Gunilla Fält Skoglund är NTA Skolutvecklings nya controller. Hon kommer att se till att föreningens ekonomihantering och övergripande administration löper på smidigt. Hennes ambition är att fortsätta förvalta NTA på bästa möjliga sätt.

 

Vad fick dig att börja jobba på NTA Skolutveckling?

– Det som slog an när jag läste annonsen för tjänsten var meningen: Vill du göra skillnad?
Det är just det jag vill, att få vara med och göra skillnad!

Jag har tidigare i mitt yrkesliv arbetat som sjuksköterska, då jag har ett stort intresse för människor. Jag är även utbildad inom ekonomi och har under de senaste åren jobbat som redovisningsekonom på ett större transportföretag. När jag nu fick möjlighet att kombinera mina kunskaper och erfarenheter inom ekonomi och samtidigt göra något bra och viktigt för barn och elever, så var det inte så mycket att tänka på. Det här kändes som rätt plats för mig! säger Gunilla Fält Skoglund.

 

Vad ska du göra som controller på NTA Skolutveckling?

– En viktig uppgift som controller är att samla in, sammanställa, analysera och kommunicera data till vd och styrelse, så att de ska kunna ta bra beslut för föreningens verksamhet. Ekonomin är en av flera grundpelare i en ekonomisk förening. Tillsammans med övriga kollegor på NTA Skolutvecklings kansli vill jag förvalta föreningen på bästa sätt.

 

Vad ser du fram emot i din nya roll?

– Jag ser fram emot att få jobba och verka i en organisation där det finns så mycket engagemang och där folk brinner för det de gör. Jag vill göra ett bra jobb för NTA Skolutvecklings alla medlemmar och hoppas på att kunna effektivisera och digitalisera vissa delar.

 

Hur känns det att vara i gång med arbetet och vad vill du göra i din nya roll?

– Just nu försöker jag landa i min roll och lära mig verksamheten. Jag vill se vad den här rollen har ge och vad jag vad jag kan bidra med. Men framför allt vill jag fortsätta att förvalta föreningen på bästa möjliga sätt.

 

Kontaktuppgifter till controller Gunilla Fält Skoglund:
Gunilla.faltskoglund@ntaskolutveckling.se
070 – 637 01 15
Till Gunilla vänder du dig om du har frågor om föreningens stämmor, styrelsesammanträden, fakturor och elevavgifter.