Logga in

Registrerade NTA medlemmar har tillgång till allt material samt möjligheten att kommunicera med andra medlemmar.

Elev

Elever kan logga in och ta del av lärarens material.

< alla nyheter

Fortfarande chans att se Cecilia Caiman föreläsa

maj - 2021

Nu har vi mejlat ut länkar till alla som har anmält sig till Cecilia Caimans föreläsning den 31 maj. Det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig.

På måndag den 31 maj klockan 15.00-16.00 anordnar NTA Skolutveckling en livesänd föreläsning med Cecilia Caiman, filosofie doktor i naturvetenskapsämnenas didaktik vid institutionen Matematikämnets och naturvetenskapsämnenas didaktik vid Stockholm universitet.

Föreläsningen är gratis och öppen för alla. Föreläsningens titel är Hållbarhet, kreativitet och barns deltagande i skolans tidigare år och förskola – undervisningens komposition och improvisation.

Hur ska barnen i förskolan eller skolan delta och agera när hållbarhetsfrågor med fokus på biologisk mångfald och ekologi sätts i fokus i undervisningen?

I den här föreläsningen kommer det didaktiska verktyget former av deltagande att lyftas fram och belysas med hjälp av en rad exempel från förskola och skola.

Om du har anmält dig, men inte fått någon länk ber vi dig att anmäla dig igen. Var noga med att kontrollera att du har skrivit rätt mejladress. Vi mejlar ut en påminnelse med länk på måndag, om du inte har fått den än kommer den då i din mejlkorg.

Det går bra att anmäla sig fram till måndag den 31 maj klockan 13.00.

Frågor? Mejla sebastian.danielsson@ntaskolutveckling.se

Anmäl dig i formulerat nedan.