Logga in

Registrerade NTA medlemmar har tillgång till allt material samt möjligheten att kommunicera med andra medlemmar.

Elev

Elever kan logga in och ta del av lärarens material.

< alla nyheter

Anna Nordin är ny kommunikatör på NTA Skolutveckling

mars - 2022

Från och med årsskiftet 2021/2022 har NTA Skolutveckling en ny kommunikatör, Anna Nordin. Hon har erfarenhet av kommunikationsarbete i en medlemsorganisation, senast som kommunikatör för Stockholms scoutdistrikt.

Anna kommer att ansvara för NTA:s kommunikation och att se till så att den bidrar till att uppnå föreningens mål. En del av det innebär att utveckla och skapa innehåll till NTA:s webbplats och våra sociala kanaler, Instagram, facebook och LinkedIn.

För att sprida vad som händer i NTA:s verksamhet lånar vi bland annat ut vårt instagramkonto. Om du vill låna kontot eller har bilder från ditt arbete med ett NTA-tema som du vill dela, då är det till Anna du ska höra av dig.

Några av Annas viktigaste uppgifter är att läsa och bearbeta föreningens olika texter, för att se till så att de håller så hög kvalitet som möjligt. Det kan handla om att skriva och korrekturläsa texter till nya teman, ansvara för verksamhetsberättelsens innehåll och att språkgranska texter.

Anna kommer också att ansvara för planeringen av föreningens 25-årsjubileum som kommer att firas i år.

 

Kontaktuppgifter till kommunikatör Anna Nordin:

anna.nordin@ntaskolutveckling.se
070 – 426 01 15

Till Anna vänder du dig om du har frågor om nyheter, evenemang och våra sociala kanaler. Eller om du vill ha information om NTA:s skolutvecklingsprogram.