Logga in

Registrerade NTA medlemmar har tillgång till allt material samt möjligheten att kommunicera med andra medlemmar.

Elev

Elever kan logga in och ta del av lärarens material.

Tjänst som kommunikatör med inriktning mot webb och digitala kanaler

Var med och gör skillnad

NTA Skolutveckling gör skillnad. NTA Skolutveckling är en ekonomisk förening som erbjuder ett skolutvecklingskoncept med teman, som är vetenskapligt granskade och utprovade de åldersgrupper de är utvecklade för. Syftet är att utveckla undervisningen i förskolan och grundskolan för att möta barns och elevers engagemang, nyfikenhet och intresse för naturvetenskap, teknik och matematik. Det innebär att lärare, förskollärare, barnskötare och annan personal kontinuerligt får utveckla sina ämnes- och didaktiska kunskaper i naturvetenskap, teknik och matematik. NTA Skolutveckling har medlemmar i hela Sverige. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans bidrar vi till likvärdighet och till att barn i förskolan och skolan får en undervisning i naturvetenskap, teknik och matematik av hög kvalitet.

Dina arbetsuppgifter

Som föreningens kommunikatör ansvarar du för att föreningens kommunikation håller en hög nivå och att den bidrar till att uppnå föreningens mål. Som del i detta arbete utvecklar och underhåller du vår webbplats och ansvarar för att den hålls aktuell och uppfyller de behov våra medlemmar har. Du planerar, producerar och publicerar innehåll till webben, till olika sociala medier, samt övrig extern kommunikation. Rollen är både operativ och strategisk. Du har en central roll i planeringen av kommunikation och i produktionen av material till medlemmarna för deras uppdrag. I rollen ansvarar du även för föreningens verksamhetsberättelse, samt att beställa, samordna och följa upp externt stöd inom kommunikationsområdet. Arbetet innebär också att producera och kvalitetssäkra föreningens texter. I tjänsten ingår att författa, korrekturläsa och språkgranska texter. Rollen innebär också att bidra till att föreningen följer skyldigheter enligt tryckfrihetsförordningen, offentlighets- och sekretesslagen samt arkivlagen. Dina arbetsuppgifter förutsätter ett nära samarbete med VD och övriga medarbetare på kansliet.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som har en kommunikationsutbildning på högskolenivå och har arbetet minst ett år med kommunikationsfrågor med inriktning mot webb och sociala medier. Du har goda kunskaper inom IT, exempelvis vana av arbete med Officepaketet och dokumenterade kunskaper i bildbehandling, layout och webbpublicering. Då det i arbetsuppgifterna ingår att kvalitetssäkra information utifrån målgrupperna krävs mycket god svenska i tal och skrift samt vana av att såväl korrekturläsa och språkgranska texter som att formulera, skriva och sammanfatta budskap och texter. Som person bör du vara nyfiken, engagerad, lösningsorienterad. Du kan inspirera andra samt snabbt sätta dig in i olika uppgifter, även inom nya kunskapsområden.

Arbetsplats

Stockholm.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Veronica Bjurulf, VD:

E-post: veronica.bjurulf@ntaskolutveckling.se

Telefon: 070 25 80 115

Vi vill ha din ansökan senast den 17 januari 2020.

Välkommen med din ansökan för att göra skillnad genom NTA Skolutvecklingskoncept och bidra till förskolans och skolans utveckling!

Skicka din ansökan till: veronica.bjurulf@ntaskolutveckling.se

NTA_logo2017_vertikal_RGB.png